Sunday, 08 May 2016 19:33

Χωρισμός SHARON & OZZY OSBOURNE μετά από 33 χρόνια γάμου

Written by 
    Χωρισμός SHARON & OZZY OSBOURNE μετά από 33 χρόνια γάμου

    Τίτλοι τέλους φαίνεται πως πέφτουν στον γάμο του Ozzy Osbourne με την Sharon καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα ο θεόρατος frontman έχει μετακομίσει από το σπίτι.

    Η βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα The Sun υποστηρίζει πως ο λόγος πίσω από αυτό τον χωρισμό είναι η φημολογούμενη σχέση του Double-O με μία celebrity.

    Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε μέσω του πατέρα της Sharon ο οποίος ήταν manager των Black Sabbath και κατέληξε σε γάμο στις 4 Ιουλίου του 1982. Έκτοτε, η Sharon Osbourne έχει αναλάβει τη διαχείριση κάθε πτυχής της καριέρας του Βρετανού θρύλου και είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση του ονόματός του στην πρώτη γραμμή του heavy metal παρά την εμφανώς καταπονημένη φωνή του. Παράλληλα, η δαιμόνια manager επωμίσθηκε το δύσκολο καθήκον να κρατά τον Ozzy μακριά από τις καταχρήσεις κάτι που μπορούμε να πούμε πως πέτυχε παρά τις κατά καιρούς «υποτροπές».

    Δεν έχουν λείψει βέβαια και οι φορές που η Sharon έχει προβεί σε αποφάσεις που δημιούργησαν αρνητικές εντυπώσεις όπως το «σαμποτάζ» στην εμφάνιση των Iron Maiden στο Ozzfest το 2005 ή ο ρόλος της ως παραγωγού του reality show “The Osbournes”. Η κοινή όμως πεποίθηση μεγάλου τμήματος του metal κοινού είναι πως δίχως εκείνη να τον ελέγχει, ο Ozzy πιθανότατα όχι απλώς να μην είχε ενεργή καριέρα αλλά να μη βρισκόταν στα εγκόσμια.