Friday, 16 September 2016 20:48

MAX & IGOR CAVALERA Return to ROOTS: Ζωντανά ολόκληρος ο σπουδαίος δίσκος

Written by 
    MAX & IGOR CAVALERA Return to ROOTS: Ζωντανά ολόκληρος ο σπουδαίος δίσκος

    Τα αδέλφια Max και Igor Cavalera, επιστρέφουν στο ένδοξο παρελθόν τους και στην ιστορία που έγραψαν με τους τεράστιους Sepultura.

    Στις 11 Νοεμβρίου, οι δύο εξαιρετικοί μουσικοί επισκέπτονται τη χώρα μας και το Gagarin 205 (Λιοσίων 205, Αθήνα) για να παρουσιάσουν ολόκληρο το εκπληκτικό και ριζοσπαστικό “Roots” των θρυλικών Βραζιλιάνων που με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την κυκλοφορία του. Τη μπάντα πλαισιώνουν οι Marc Rizzo στις κιθάρες και Johnny Chow στο μπάσο. Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου και τις απαραίτητες πληροφορίες για τη βραδιά.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    O Max και ο Iggor Cavalera παρουσιάζουν το θρυλικό άλμπουμ των Sepultura, “Roots” στο Gagarin!
    Άλμπουμ-σταθμός στην ιστορία της metal μουσικής, το περίφημο “Roots” κυκλοφόρησε πριν από 20 χρόνια και – κυριολεκτικά - άλλαξε το ρου του σκληρού (και όχι μόνο) ήχου. Ο πρωτοφανής συνδυασμός των tribal στοιχείων της βραζιλιάνικης μουσικής παράδοσης με τον metal και nu-metal ήχο που τότε άρχιζε την μετεωρική πορεία του, αποδείχτηκε εξαιρετικά μεστός: με πάνω από 2.000.000 πωλήσεις, το “Roots” παραμένει ως σήμερα ένα από τα πλέον επιτυχημένα metal άλμπουμς και καθιέρωσε τους Sepultura ως ένα από τα τοτέμ του σκληρού ήχου της δεκαετίας του 1990.
    Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του, τα αδέρφια Cavalera θα παρουσιάσουν στο Gagarin εξ’ολοκλήρου το “Roots”, έχοντας μαζί τους τον Marc Rizzo (Soulfly, Cavalera Conspiracy, ill Nino) και τον Johny Chow (Cavalera Conspiracy).
    Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

    ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

    ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 23 ευρώ

    Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, Public, SevenSpots.

    ΤΑΜΕΙΟ: 26 ευρώ

    Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 210963648

    Ας θυμηθούμε μέχρι τότε κορυφές του δίσκου μα και γενικότερα της θρυλικής πορείας των Sepultura.