Tuesday, 11 June 2019 11:17

CLUTCH: Ακούστε τη διασκευή τους στο “Evil” του Willie Dixon

Written by 
    CLUTCH: Ακούστε τη διασκευή τους στο “Evil” του Willie Dixon

    Μία διασκευή στο κλασικό κομμάτι “Evil” του Willie Dixon το οποίο έχει ηχογραφηθεί και από τους Cactus, δημοσιοποίησαν οι Clutch.

    Το τραγούδι έρχεται μαζί με ένα lyric video, το οποίο δημιούργησε ο David Brodsky και θα συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή “Weathermaker Vault Series”.

    Οι Clutch κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους full length τον Σεπτέμβριο, με τίτλο “Book of Bad Decisions”.

    Στη διάρκεια του καλοκαιριού όμως η μπάντα θα κυκλοφορήσει τη συλλογή “Weathermaker Vault Series” με νέες ηχογραφήσεις.

    Την ανακοίνωση έκανε στο Twitter ο frontman των Clutch, Neil Fallon αναφέροντας τα εξής: «Οι Clutch έπρεπε να πάρουν λίγη απαραίτητη άδεια μετά από την τελευταία περιοδεία μας όμως βαρεθήκαμε γρήγορα γι’ αυτό ηχογραφήσαμε μερικά τραγούδια. Θα τα κυκλοφορήσουμε στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού με τον τίτλο “Weathermaker Vault Series”».

    «Θα ακολουθήσουν και πολλά ακόμα και θα σας κρατάμε ενήμερους.»

    Με αφορμή την εμφάνιση των αγαπημένων Clutch στην Αθήνα, στα πλαίσια του Release Festival την Τετάρτη 19 Ιουνίου (εδώ όλες οι πληροφορίες), η τετράδα από το Connecticut φιλοξενείται στο Metal Hammer Ιουνίου που κυκλοφορεί.

    Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο drummer, Jean-Paul Gaster, θα διαβάσετε μεταξύ άλλων μια ανασκόπηση της περιοδείας ως τώρα, μια παρουσίαση των επιρροών της μπάντας, και την εμπειρία τους ως ιδιοκτήτες της δικής τους δισκογραφικής εταιρίας.

     

    Εδώ, επίσης, θυμόμαστε το “Book of Bad Decisions”: